HET LICHTE WERK

Het lichte werk is een privé-uitgeverij die, niet gehinderd door commerciële motieven, boeken uitgeeft omdat het een uitdaging is om ideeën en gedachten in een boek vast te leggen.
De pret is het bedenken en het maken van het boek. Voor liefhebbers zijn de boeken natuurlijk te koop. De meeste boeken op deze site worden pas na bestelling per stuk gemaakt door middel van printing-on-demand. De boeken zijn uitsluitend te koop bij Boekenbestellen.nl en dus niet in de reguliere boekhandel.

Het lichte werk is een initiatief van Ashley Terlouw en Sjaak van der Vooren. Voor meer informatie over Het lichte werk kunt u het contactformulier gebruiken.

OVER HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE

De gegevens die u eventueel invult op het contactformulier worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan waarvoor de contactaanvraag is bedoeld. E-mails worden na gebruik verwijderd.
Er worden op deze website geen cookies gebruikt.
Als u een boek wilt bestellen, wordt u doorgestuurd naar Boekenbestellen.nl, die zijn eigen verantwoordelijkheid draagt ten aanzien van privacygevoelige informatie en cookies.

copyright © 2013-2023 - Het lichte werk